TRACTARI MOTO SI ATV NON STOP

Tractari moto si ATV – Servicii rapide și eficiente de tractare motociclete, scutere sau ATV uri in situatii de urgenta sau transport catre destinatia dorita. Indiferent daca te-ai confruntat cu o defectiune, o avarie sau pur și simplu dorești sa-ti transporti vehiculul in siguranta la un eveniment sau in alta locatie, suntem aici.

Transport rapid Bucuresti, Sector 6,5,4,3,2,1 si Ilfov.

Transport cu programare in judetele: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

TRANSPORT MOTO SI ATV - DE CE NOI?

  1. Echipa de specialisti: Experienta in tractarea motocicletelor si ATV urilor. Vehiculul tau va fi manevrat cu cea mai mare grija.
  2. Tractari non-stop: Suntem disponibili 24/7, poti conta pe noi in caz de urgenta. Suntem la un apel distanta.
  3. Transport sigur si securizat: Tractam motocicletele si ATV uri folosind cele mai bune practici de siguranta. Fiecare vehicul este ancorat corespunzator pentru a preveni orice daune in timpul transportului. Folosim echipamente de ultima generatie pentru a asigura un serviciu sigur.
  4. Transparenta in costuri: Nu avem costuri ascunse. Veti primi un deviz clar si detaliat inainte de a alege serviciile de transport.
  5. Promptitudine: Suntem conștienti ca o defectiune sau o situatie de urgenta in legatura cu vehiculul tau, reprezinta o prioritate. Actionam cu promptitudine pentru a rezolva problema cat mai repede posibil.
Tractari moto Bucuresti
Transport profesional hayabusa
Ancorare 4-6 puncte. Recomandata pentru distante scurte (oras)
Transport profesional cumparare Honda CB 650R
Ancorare 6-6 puncte. Recomandata pentru distante medii si drumuri denivelate.
Transport profesional achizitie motocicleta Suzuki GSXR K8 Buuresti
Ancorare 6-10 puncte. Recomandata pentru distante lungi.
Transport motociclete, scutere si ATV uri in Bucuresti, Ilfov si oriunde in Romania
Transport Motociclete NonStop

Ghid de ancorare Moto pe remorcă

Ancorează-ți motocicleta pe remorcă în siguranță și eficient, urmând aceste sfaturi:

1. Alege o poziție corectă: Dacă remorca nu este echipată cu un suport central, evită să o așezi pe lateral, deoarece în curbe există un risc crescut de răsturnare.

2. Manevrare: Urcă și coboară motocicleta de pe remorcă doar atunci când aceasta este legată de mașină. Acest lucru asigură stabilitatea în timpul operațiunilor de urcare și coborâre.

3. Ai nevoie de ajutor: Dacă motorul nu pornește și e nevoie să fii împins, cel care te ajută trebuie să se afle pe partea dreaptă a remorcii pentru a echilibra forța de împingere. Evită împingerea de pe aceeași parte pentru a preveni răsturnarea.

4. Fixează rampa: Verifică dacă rampa este bine fixată și ai grijă să nu afecteze motocicleta în timpul urcării. Există riscul de avariere a galeriei de evacuare sau a carenelor inferioare.

5. Ancorare frontală: După urcare, fixează două chingi de furca față în zona jugului, strângându-le moderat pentru a comprima furca maxim 20-40%, în funcție de condițiile drumului. O comprimare excesivă poate deteriora suspensia.

6. Ancorare spate: Fixează alte două chingi de cadru sau basculă în partea din spate a motocicletei. Asigură-te că aceste puncte de prindere sunt rezistente, evitând comprimarea excesivă și îndelungată.

7. Verifică excesul chingilor: Asigură-te că excesul de chingi este bine fixat pentru a preveni fluturarea lor și eventuala intrare în contact cu roțile remorcii.

8. Poziționare corectă a chingiilor: Alege o poziționare a chingiilor care să răspundă la situații precum frână puternică, accelerare sau curbe strânse, luând în considerare faptul că remorcile se pot răsturna ușor în anumite condiții.

9. Verificări periodice: Verifică starea chingilor periodic, atât înainte de plecare, cât și pe parcursul călătoriei, pentru a evita problemele care pot apărea din cauza unei chingi deteriorate.

Cu aceste sfaturi în minte, vei putea să-ți ancorezi motocicleta în mod sigur și să te bucuri de călătorii fără griji.

Scroll to Top
×

Buna ziua. Apăsați pe numele șoferului disponibil de mai jos.

× Solicita oferta pe Whatsapp