TARIFE TRACTARI MOTO

Tarife Tractari moto si ATV – Preturi accesibile pentru servicii rapide și eficiente de tractare motociclete, scutere si ATV uri in situatii de urgenta sau transport catre destinatia dorita. Optional, poti alege serviciul de inchiriere remorca pentru o zi sau mai multe zile.

TARIFE TRANSPORT MOTO SAU INCHIRIERE REMORCA MOTOCICELTE

 1. Tarife transport moto Bucuresti de la 150 lei
  Varianta excelenta pentru cei care au nevoie de transport motocicleta in interiorul orasului. Pretul atractiv iti permite sa beneficiezi de servicii profesionale cu pret optim. In cazul curselor care necesita stationare indelungata, se percepe o taxa suplimentara.
 2. Transport Moto si ATV Romania
  Pentru transport motociclete si ATV uri la nivel national, contacteaza-ne pentru oferta de pret personalizata. Costul poate varia in functie de distanta si alte specificatii. Suntem aici pentru a gasi cea mai buna solutie pentru nevoile tale
 3. Inchiriere remorca o zi
  Daca ai nevoie doar de inchiriere remorca transport moto sau ATV pentru o zi, iti oferim aceasta varianta la pret accesibil, incepand de la 100 lei. Remorcile noastre sunt echipate cu dispozitive de ancorare si siguranta pentru motociclete, iar vehiculul tau va fi transportat in siguranta.
 4. Inchiriere remorca mai multe zile
  Daca ai nevoie, remorca poate fi inchiriata pentru mai multe zile, iar tarifele sunt negociabile.
Scroll to Top
×

Buna ziua. Apăsați pe numele șoferului disponibil de mai jos.

× Solicita oferta pe Whatsapp